Hi, ik ben dus Wendy en ben de 40 inmiddels al ruim gepasseerd. Vreselijk vind ik dat ouder worden. En toch zeggen ze “hoe ouder hoe gekker”. Dat is zeker aan mij besteed.  Maar eerst. Ik ben getrouwd met de liefste man die er is. Ja eerlijk waar. Jullie denken nu allemaal “dat kan niet dat heb ik al” maar niets is minder waar. Mijn hubby Sjonnie is echt de aller liefste. Waarom? Nou heel simpel. Wij wonen in een niet zo heel groot huisje samen met 3 kids. Mitchell van 20, Serenity van 10 en Enzio van 8, een hondje Desi, een poezenprinses Gucci,  2 konijnen Prada en Max. En met een berg van die “larfjes” heb je ook een berg ruimte nodig. Maar ja. Een vrouw en haar hobby, dan heb je al snel ruimte gebrek. Ik heb dus gewoon 3 kwart van de huiskamer en mijn man lief vind het allemaal prima. Ja natuurlijk moppert hij ook wel eens “Wen, ruim alsjeblieft eens die rommel op.  Rommel?  Creatieve uitspattingen bedoel je. Wij dames, met een flinke gezonde dosis creativiteit hebben geen rommel. Dat zijn ideeën. Jeetje, je zal iedere gedachte maar eens moeten opschrijven. Je zou een complete boekenwinkel ermee kunnen vullen.

En nu? Nu mag ik laten zien wat je onder andere met de mooie artikelen van Lady’s Hobbyshop kan maken. Dat vinden we alles behalve heel erg vervelend:-0

http://www.wendyscrap.com